Dámské pracovní oblečení - LUNA kolekce

LUNA kolekce je navržená ženami pro ženy

LUNA kolekce nabízí nezbytné styly pro ženy. Všechny styly jsou navrženy tak, aby měly co nejlepší střih, který zaručí pohodlí po celý den.

damska kolekce LUNA

Kolekce LUNA je novinkou pro rok 2020 a bude neustále vyvíjena a brzy bude schopna nabídnout ženám kompletní nabídku pracovního oblečení, které je vytvořeno jen a pouze pro ženy. V současné době kolekce disponuje níže uvedenými výrobky.

Pracovní kalhoty LUNA

Vytvořeno pro ženy, které potřebují odolné a pohodlné kalhoty. Řemeslnické dámské kalhoty Luna mají vše, co potřebujete - vysící řemeslnické kapsy, zesílená kolena a skvěle padnoucí dámský střih. Vyvíjeno a testováno ženami. Pracovní kalhoty Luna mají perfektní dámský střih a zajistí pohodlí po celý den v práci.

Pracovní bundy LUNA

Vyvíjeno a testováno ženami. Dámskou zimní bundu Luna s membránou využijete především v chladným dnech a díky membráně Helly Tech® Performace ani nepromoknete v dešti. Teplo je zajištěno použitím zateplení Primaloft® Black Eco, které je navíc velmi lehké. Helly Tech® Performance chrání před deštěm a větrem. Budete se cítit v pohodlí po celý den.

Fleecová mikina LUNA

Dámská fleecová mikina Luna je perfektní střední vrstvou pro ženy do práce.

Pro vice informací o LUNA kolekci se podívejte na toto video (pouze v angličtině):

 

Kolekce Luna - kvalitní dámské pracovní oblečení od Helly Hansen nabízí široký výběr produktů.